Onthulling sponsorbord Zuidoost United X Hondsrugpark

De nieuwe stadswijk biedt kansen, vele kansen voor nieuwe en huidige bewoners, maar hoe breng je deze twee groepen bij elkaar? In Amsterdam Zuidoost zijn vele maatschappelijke activiteiten waar bewoners elkaar ontmoeten. Een hiervan is de voetbalclub Zuidoost United. De naam zegt het al “United”. In het kader van samen zetten Ebe Treffers (bestuurslid stichting Hondsrugpark) en Donovan Hooghart (voorzitter Zuidoost United) vorig jaar hun handtekening onder een driejarige sponsordeal. Een prachtige samenwerking om de nieuwe stadswijk van Amsterdam Zuidoost onder de aandacht te brengen bij een breder publiek in dit deel van Amsterdam.

ONTHULLING SPONSORBORD
Op woensdag 23 juni werd de samenwerking tussen Hondsrugpark en Zuidoost United visueel bezegeld met de onthulling van het sponsorbord op het hoofdveld van de voetbalclub. Samen bouwen we aan de toekomst van Zuidoost! Met voetbal als katalysator!

De onthulling is een productie van ZOGrace Creative Agency & Mindset Media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *