Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijlmerbios presenteert: Martin Luther King vs FBI

10/28/2021 @ 18:00 - 22:00

Bijlmerbios, Smibanese University en OBA brengen in een gezamenlijke programma geschiedenis tot leven met een film over Martin Luther King en een panelgesprek.

Martin Luther King vs. the FBI is een verbijsterend relaas waarin aan de hand van archiefbeelden, scènes uit Hollywoodfilms en het commentaar van historici, publicisten en betrokkenen, wordt onthuld hoe de FBI het imago van King publiekelijk probeerde te schaden vanaf eind jaren 50 tot aan het moment dat hij werd vermoord in 1968. Voorafgaand aan de filmvertoning verzorgt Smibanese University een gesprek met interessante panelisten uit Zuidoost over de black liberation movements uit de geschiedenis en van onze huidige tijd die door de media en autoriteiten worden tegengewerkt.

Voorafgaand aan de filmvertoning verzorgt Smibanese University een gesprek met interessante panelisten uit Zuidoost over de black liberation movements uit de geschiedenis en van onze huidige tijd die door de media en autoriteiten worden tegengewerkt. De panelleden zijn: Jerry Afriyie, farida Sedoc en Myrto Semmoh. Modertor is Surya Nahumury

LET OP: Voor bezoek aan deze activiteit is een coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs verplicht. Kom alsjeblieft op tijd. Vanwege controle bij de deur kan de rij wat langer zijn dan normaal.  De zaal is vanaf 30 minuten voor aanvang open.