Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijlmer Klassiek Summer Sessions

juli 3 @ 15:00 - 22:00

Op zaterdag 3 juli luid Music Stages de zomer in met Bijlmer Klassiek Summer Sessions in De Kazerne Reigerbos. Een dagvullend programma,van 15:00 – 22:00, met drie top crossover concerten van Ensemble Lumaka, Berima Amo, Graziëlla Hunsel Rivero en de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Michael Gieler.

ZUIDOOST, DE MUZIKALE GOUDMIJN

Tijdens dit muzikale feest presenteert Music Stages voor het eerst het talent stage van Zuidoost, de muzikale goudmijn waar jonge gevorderde musici, vocalisten en componisten acte de présence zullen gaan geven als voortraject van het gelijknamige muzikale professionaliseringstraject. Dit is een samenwerking met DGAI, Swazoom, IMC Weekendschool en het Weekendcollege Amsterdam-Zuidoost.

FOODTRUCKS & KUNST

Culinaire en creatieve ondernemers uit Gaasperdam, met hun foodtrucks en stands zullen er voor zorgen dat de bezoekers van Bijlmer Klassiek Summer Sessions gaan genieten van heerlijk eten, drinken en kunst op het terras in de binnentuin van De Kazerne! Ching’s teahome, Therisa’s Soulfood, Rudi’s schaafijs, Jewelz for Jewelz en een prachtige expositie van kunstenaar Ruud van der Duin maken Summer Sessions meer dan muziek alleen!

TICKETS BIJLMER KLASSIEK SUMMER SESSIONS

Tickets voor dit event zijn online te verkrijgen op de website van Eventbrite onder de zoekterm Bijlmer Klassiek Summer Sessions. Een dagkaart voor 3 concerten kost 10 euro en elk afzonderlijk concert kost 5 euro.