Pitchen voor de Talentenvijver

Talentenvijver-student. Ryan Amallah

Tien jongeren kwamen afgelopen maand pitchen op het kantoor van Zuidoost City. In de pitch gaven ze aan waarom ze een plekje verdienen in de Talentenvijver. De Talentenvijver is een project van Zuidoost City in samenwerking met het ROC van Amsterdam, waarbij ambitieuze ROC studenten met hulp van het bedrijfsleven de kans krijgen om versneld hun MBO4 te halen.

Zuidoost City selecteert de studenten middels een pitch, biedt hen vervolgens intensieve (zakelijke) coaching en koppelt de jongeren daarna aan partners van Zuidoost City om afstudeeropdrachten te maken, stagedoelen te behalen en om werkervaring op te doen. 

Pitch
Ryan Amallah was een van de jongeren die kwam pitchen. Met zijn pitch werd hij toegelaten en kan hij van start gaan bij de Talentenvijver. Wij wensen hem veel succes.

Hierbij de pitch van Ryan die we met zijn toestemming mogen plaatsen.
Goedemorgen, mijn naam is Rayan Amallah. Ik ben 18 jaar oud en na wat tijd gespendeerd te hebben op het vwo realiseerde ik me dat het niet helemaal bij mij paste. Ik zocht naar wat meer praktische en dynamische opleiding en heb dus gekozen voor de opleiding intercedent.

Hiernaast heb ik ook ervaring als scheidsrechter dit heeft mij geholpen met het vormen van waardevolle vaardigheden die perfect passen bij dit vak. Met mijn communicatie en snelle besluitvorming zou ik bijvoorbeeld goed kunnen bemiddelen tussen werkgevers en werknemers.

Als scheidsrechter heb ik veel wedstrijden gefloten. Onder andere voor clubs als Jong Ajax en Feyenoord, maar ook voor senioren teams. Dit heeft mij geleerd om onder druk te presteren en objectieve beslissingen te nemen.

Ik wil graag blijven leren en kunnen doorgroeien in dit vak, met name in personeelszaken en arbeidsbemiddeling. En ik ben ervan overtuigd dat met mijn ervaring en mijn vaardigheden ik in de toekomst een ​​positieve bijdrage zou kunnen leveren aan deze sector.

Vriendelijke groet,
Rayan Amallah