Zuidoost opent sportloket

sportloket

Sport. De één vindt het geweldig, de ander gruwt ervan. Toch is bewegen voor iedereen mogelijk. In Zuidoost is het sportaanbod groot. Wil je weten wat er voor jou bij zit? Vanaf 30 januari kun je hiervoor naar het sportloket.

Bij het sportloket krijg je advies en tips om meer te bewegen of vaker te trainen in het stadsdeel. Er wordt gekeken naar de kosten en naar wat het beste bij je past. Zo word je fitter en sterker. Het sportaanbod in Zuidoost is te vinden op de website van Zuidoost Beweegt. Als je wat minder te besteden hebt, kun je gebruikmaken van een sportregeling.

Feestelijke opening van het sportloket
Donderdag 25 januari van 17.00 tot 19.30 uur

Adres
Stadsdeelkantoor
Anton de Komplein 150
Graag van tevoren aanmelden via sportloket@zuidoostbeweegt.nl

Openingstijden sportloket
Vanaf 30 januari elke dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur

Overige informatie: