Hondsrugpark Cup weer een succes

Hondsrugpark Cup

Op 22 Juni was het zover; Stichting Hondsrugpark, Zuidoost City en Funtrax organiseerden de derde editie van de Hondsrugpark Cup bij voetbalvereniging Zuidoost United.

Het was een heerlijke zonnige dag en met maar liefs 20 teams was het ook gezellig druk. Het voetbaltoernooi voor organisaties en bedrijven uit Amsterdam Zuidoost wordt georganiseerd om elkaar op een leuke en sportieve manier te leren kennen.

Er werd 7 tegen 7 gespeeld met officiële KNVB-scheidsrechters. Met een lekker muziekje en veel gezelligheid ontstond er al snel een ontspannen festival sfeer. Er was een goede mix van bedrijven uit Amstel III en organisaties uit Amsterdam Zuidoost: De politie, de HVA (3 teams), de OSB, Rochdale, Credit Europe Bank, Karibu, Arena Fysio en vele anderen.

Plain Amsterdam speelde in de halve finale tegen BE Clean en The Extra Mile speelde tegen Kings Island. Het was enorm spannend en het niveau in de wedstrijden was hoog. In de Finale won Plain Amsterdam van The Extra Mile.

De Winnaar kreeg een kledingpakket van Plain Amsterdam en natuurlijk eeuwige roem met bijbehorende wisseltrofee. Meedoen in 2024? Schrijf je alvast in via Cup@hondsrugpark.nl