Schrijf je in voor de Gaasperplasrun!

Gaasperplasrun

Op 18 juni organiseert atletiekvereniging Feniks weer de Gaasperplasrun. De Gaasperplasrun is onderdeel van Rondje Mokum waarin u het hele jaar door deel kunt nemen aan prachtige loopevenementen in heel Amsterdam.

Al ruim 15 jaar is de Gaasperplasrun een ijkpunt voor hardlopers uit Amsterdam en omstreken. AV Feniks verheugt zich weer op de gezellige drukte op en rondom de blauwe baan in het Nelson Mandelapark in Stadsdeel Amsterdam Zuidoost.

De te lopen afstanden blijven gelijk aan voorgaande jaren. Er is de keuze tussen 5 en 10 km voor de (jong)volwassenen en 1 en 2 km voor de jeugd. Voor alle deelnemers is er een prachtige herinneringsmedaille met de mogelijkheid om de eigen naam en tijd erin te laten graveren.

Atletiekvereniging Feniks doet er samen met haar vrijwilligers alles aan om de gezelligheid en de sportieve sfeer op en rondom de baan te garanderen. Zij zet zich in voor een prima verzorging van de deelnemers onderweg en na de finish.

Inschrijven kan via: https://inschrijven.nl/form/2023061801171-nl
Voor meer informatie: https://www.gaasperplasrun.nl/

Wil je onder deskundige begeleiding trainen?
Neem dan contact op met AVFeniks. Er zijn regelmatig hardlooptrainingen.