Themamiddag Winkelcriminaliteit

pvo

Platform Veilig Ondernemen Amsterdam-Amstelland (PVO AA) organiseert 30 maart van 12.00-18.00 uur een Themamiddag Winkelcriminaliteit. De thema’s zijn: winkeldiefstallen, agressie en geweld tegen personeel, ondermijning, overlast in en rondom winkels en overvallen. Het belooft een interactieve middag te worden waar we kennis en ervaringen delen over het terugdringen van winkelcriminaliteit. Welke rol spelen professionals hierbij, nu en in de toekomst?

Preventie
Iedereen die werkt aan preventie van winkelcriminaliteit is welkom: projectleiders en adviseurs veiligheid, gebiedsmakelaars, winkelstraatmanagers, wijkagenten, toezichthouders en handhavers, securitymanagers en accountmanagers van branche- en ondernemersverenigingen. Noteer 30 maart van 12.00-18.00 uur alvast in de agenda.

Programma
Het volledige programma wordt dinsdag 21 februari op deze website gepubliceerd. Vanaf dat moment kan er worden ingeschreven. Het voorlopige programma omvat:

  • Winkelgebied van de toekomst
  • Interactieve parallelsessies
  • Kunstmatige intelligentie ter preventie van winkeldiefstallen
  • Strijd tegen mobiel banditisme

Locatie
Het West-Indisch Huis
Herenmarkt 99
1013 EC Amsterdam
Bezoek de website