Zoek je een woning in Amstel III? Kom naar de markt! 

Woningmarkt

Het kantorengebied Amstel III tussen de Bijlmer ArenA en AMC verandert in een nieuw stuk stad met woningen, kantoren, voorzieningen en groen. Wil jij weten welke nieuwbouwprojecten nu in uitvoering zijn en hoe je een woning kunt huren? Kom dan op woensdag 15 en vrijdag 17 juni naar de markt van Reigerbos en Amsterdamse Poort. Bezoek de stand van Zuidoost City en Hondsrugpark.

Meer ruimte om te wonen en ondernemen
Tot 2027 bouwen we in Amstel III zo’n 10.000 woningen. Ook komen er nieuwe kantoren, buurtvoorzieningen zoals een gezondheidscentrum, jongerentalentencentrum en buurtkamers, ruimte voor horeca, sport en educatie. Wil jij wonen, werken of ondernemen in Amstel III? Kom dan langs en laat ons weten wat je zoekt.

Meedoen
De eerste gebouwen zijn al bewoond en veel projecten zijn nu in aanbouw. Maar nog niet alles is in beton gegoten. Zo kun jij nog input geven over de inrichting van de openbare ruimte en de plattegrond van sommige woningen en bedrijfsruimtes. Ontwikkelaars en gemeente horen graag wat jij als inwoner of ondernemer uit Zuidoost wilt.

Voorrang voor wie in Zuidoost woont
Wie in Zuidoost woont, heeft bij veel nieuwbouwprojecten voorrang op de inschrijving op woningen (de voorrang geldt op 25% van de woningen). Meld je vast aan op zuidoostwoont.nl om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe huurwoningen in Amstel III!

Waar en wanneer? 
Op woensdag 15 en vrijdag 17 juni staan Zuidoost City en Stichting Hondsrugpark van 9 tot 17 uur op de markt in Reigersbos en de Amsterdamse Poort. Ook de gemeente is aanwezig om alle ontwikkelingen in Amstel III toe te lichten en met jou in gesprek te gaan over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

De gemeente gaat in juni vaker de wijk in met Zuidoost City! 
We gaan de hele maand op tour door Amsterdam Zuidoost langs buurthuizen en markten om jou meer te vertellen waar in Amstel III er nieuwe woningen en voorzieningen komen en om met jou in gesprek te gaan over onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

Houdt de website van Zuidoost City in de gaten voor meer informatie.