Adviesplein en Seminar Cumulus Park

HVA. Onderzoek CMI

Adviesplein
In samenwerking met Gemeente Amsterdam, HvA, ING en het ROC organiseert Cumulus Park op 2 juni het Adviesplein. Het gaat hierbij om gratis workshops en persoonlijke coaching trajecten voor ambitieuze professionals en ondernemers (in wording).

Doel van deze middag is het creëren van een platform voor verbinding, (zelf) ontwikkeling en nieuwe kansen op professioneel vlak. Tijdens het Adviesplein worden de skills ontwikkeld die bijdragen aan het zetten van een volgende stap in de professionele carrière.

De volgende workshops zullen er onder andere worden gegeven: Business Modelling, Mindset & Opportunities, Basic Online Marketing, Ondernemerschap, Leren Presenteren, Financiering, Cyber Security, Belasting- en juridisch advies

Opgeven kan via aanmeldformulier Adviesplein Cumuluspark Kijk voor meer informatie op:  www.cumuluspark.com

Locatie:
HvA Businesscampus
Fraijlemaborg 133
Amsterdam Zuidoost
Datum: 2 juni 2022
Tijd: 14.00-17.30 uur

 

Seminar Van digitalisering tot duurzame marketing
Winkelgebieden, robotisering, duurzaamheid, online (impuls) aankopen: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en hoe kan je het gedrag van consumenten op een positieve manier beïnvloeden?

Dit zijn de onderwerpen waarin studenten van de Hogeschool van Amsterdam zich hebben verdiept in hun scriptieonderzoek. De onderzoeksresultaten delen zij op 28 juni in boeiende presentatiepitches tijdens het onderzoek seminar van het Centre for Market Insights (CMI).

De onderzoeken betreffen onder andere: True pricing in sport events, de integratie van ephemeral content (vluchtige content) in social mediabeleid en de toepassing van het framework van de donuteconomie op bedrijven.

Na dit seminar kijk je met een andere blik naar de wereld en ben je in staat om nieuwe innoverende stappen te zetten. Iedereen is welkom: studenten, docenten en geïnteresseerde bedrijven. Ook familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd.

Voor het programma en inschrijven kijk op: Winkelgebieden, robotisering, duurzaamheid, online (impuls) aankopen – HvA

Locatie:
HvA Businesscampus
Fraijlemaborg 133
Amsterdam Zuidoost
Datum: 28 juni 2022
Tijd: 14.30-17.30 uur