Ontdek waar je staat met je mobiliteitsbeleid

ZO bereikbaar

ZO Bereikbaar houdt een grote enquête onder werkgevers in Amsterdam Zuidoost. Hiermee wordt de status van het mobiliteitsbeleid van organisaties in Amsterdam Zuidoost onderzocht.

Wil je weten waar jouw beleid met betrekking tot mobiliteits- en/of hybride werken nog verbeterd kan worden? Waar je snel grote en juiste stappen kunt maken? Of wil je weten hoe jouw organisatie presteert op dit vlak in vergelijking met andere organisaties in Amsterdam Zuidoost? Vul dan de ZO Bereikbaar enquête in. ZO Bereikbaar wil een interessante benchmark in Amsterdam Zuidoost creëren.

De enquête is te vinden op: https://23-plusone.typeform.com/ZOB-enquete
Het invullen van de enquête duurt een kleine tien minuten.

Hybride werken
Na twee jaar thuiswerken gaan veel werknemers opnieuw onderweg in de auto, het openbaar vervoer of op de fiets richting Amsterdam Zuidoost. Veel mensen zullen vaker dan voorheen hybride blijven werken. Een aantal dagen op kantoor, een aantal dagen thuis of juist op een andere gemakkelijk bereikbare plek.

De vraag is nu hoe bedrijven en organisaties hun beleid met betrekking tot hybride werken hebben geregeld. Hebben ze het allemaal goed georganiseerd? Past het beleid van de organisaties nog bij de nieuwe werkelijkheid? Sluiten de oplossingen nog wel aan bij de behoeften en de wensen van de medewerkers? In de afgelopen twee jaar is er rondom mobiliteit en werken veel veranderd en zijn er flink wat nieuwe ontwikkelingen en trends te signaleren.

Advies
Om de status van het mobiliteitsbeleid van de diverse organisaties in Amsterdam Zuidoost te onderzoeken, houdt ZO Bereikbaar de grootschalige enquête. Iedere werkgever in Zuidoost die de enquête invult krijgt altijd, indien gewenst, gratis advies van de mobiliteitsexpert van ZO Bereikbaar. Ook maakt hij of zij kans op gratis deelname aan de Masterclass ‘Slim om gaan met Mobiliteit’, met een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA in mei.

Wil je meer informatie over ZO Bereikbaar en wat zij voor jouw organisatie kan betekenen? Bezoek https://zobereikbaar.nl/ of neem contact op met mobiliteitsexpert Marc van der Seijs via 06 36 32 49 48 of marc@zobereikbaar.nl

ZO Bereikbaar
Onder de naam ZO Bereikbaar hebben de gemeente Amsterdam en een aantal grote bedrijven, instanties en organisaties (zoals Johan Cruijff ArenA, ING en Breikers) zich verenigd. Het streven is om een aantrekkelijk stedelijk centrum te realiseren voor zowel bewoners, medewerkers als voor bezoekers. Een groene, veilige omgeving die voor iedereen optimaal bereikbaar is. Een plek waar je graag naar toe gaat en verblijft. Voor meer informatie: https://zobereikbaar.nl