Interview Julien Leloux

In de reeks ‘De mensen achter Amstel III’ komen de mensen achter de transformatie van dit gebied aan het woord over hun wensen, belangen en dromen. Deze editie legden we ons oor te luisteren bij Julien Leloux, vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Amsterdam.

vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Amsterdam.

Wie ben je en wat doe je?

“Sinds een paar maanden ben ik vestigingsdirecteur van Van Mossel Nissan Amsterdam. Wij verkopen, onderhouden en repareren auto’s. Ik ben 32 jaar oud ben getrouwd en heb een dochter van 6. Tot 2018 heb ik in Zuidoost gewoond en nu werk ik op het mooiste stukje van het stadsdeel.”

“Als vestigingsdirecteur ben ik eindverantwoordelijk voor de algehele activiteiten van de vestiging. Ons pand is recent gerenoveerd en heeft nu een waanzinnige uitstraling. Als je vanaf de snelweg (A2) komt zie je ons meteen zitten naast de foodstrip.” 

“We hebben veel klanten uit Zuidoost. We proberen ook echt de verbinding met in het gebied te maken. We willen een soort familiebedrijf zijn in dit gebied, een plek waar de klant zich thuis voelt en waar ons personeel het verschil kan maken door met aandacht en interesse met de klant mee te denken. Ook zijn wij een van de weinige locaties in Nederland met een “Battery Repair Centre”, ons garagepersoneel is dus zo gespecialiseerd dat zij een van de weinigen zijn die reparaties aan de batterij van elektrische Nissans mogen doen.”

Hoe zie je de toekomst van Amstel III?

“We weten dat dit gebied de komende jaren erg gaat veranderen, maar merken daar nu nog niet zoveel van. We hebben ons recent aangesloten bij Zuidoost City om beter op de hoogte te blijven en zelf ook beter bekend te worden in de wijk. De komst van veel nieuwe bewoners in Amstel III biedt voor ons natuurlijk ook commerciële kansen. Daarnaast willen graag meedenken als het gaat om deelmobiliteit en de elektrificering van het autopark in Zuidoost. Iedereen wil een prettige toekomst voor zijn kinderen met een schone lucht. Wij denken graag mee over allerlei duurzame oplossingen en willen de laatste inzichten bieden vanuit de automotive branche. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de ontwikkeling van deze stadswijk.”