Nieuwe voorzitter: Eric van der Burg

Zuidoost City heeft een nieuwe voorzitter en dat is Eric van der Burg. Hieronder stelt hij zich graag aan je voor:

Mijn huis staat in Amsterdam Noord, mijn thuis is Zuidoost. Ik heb er van 1975 tot 2014 gewoond, mijn lagere en middelbare school genoten mijn kinderen zijn er geboren. Als kind was het groen van de Bijlmer mijn speelplek, Gaasperdam en Amstel 3 bestonden nog niet.

Zuidoost en vooral de bewoners en de ondernemers verdienen dat de economische zon die tot de coronacrisis op Amsterdam scheen ook Zuidoost meer zou raken. Ik ben erg blij dat grote vaak ook internationale bedrijven voor Zuidoost kiezen, dat het aantal hotels een stuk groter is geworden en vooral dat er heel veel woningen bij gebouwd worden. Dat gaat Zuidoost nog mooier, vitaler en kleurrijker maken terwijl het groene en de ruimte behouden blijft. 

Zuidoost City zal daaraan haar bijdrage leveren door de schoonheid onder de aandacht te brengen te lobbyen hoe het beter kan het bedrijfsleven te vertegenwoordigen waar dat nodig is en ik zal mij daar vol voor inzetten. 

Ik heb jarenlang mijn eigen talkshow gehad op Salto en nodigde dan gasten uit die met de stad bezig waren en dat zou ik nu ook doen; mensen die wonen werken leven investeren in Zuidoost die ons helpen Zuidoost nog boeiender te maken.

Eric van der Burg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.