Inspraak plannen rondom centrum Reigersbos

Reigersbos is een wijk in Amsterdam Zuidoost en een van de 32 ontwikkelbuurten waar de gemeente de komende jaren in investeert. Zo ook het centrum van Reigersbos. Op 9 september jl. is er een online bijeenkomst geweest waar de plannen voor het centrum werden gepresenteerd. Je kunt deze bijeenkomst online nog terug kijken en tot en met 12 oktober reageren op de plannen. Ook liggen de plannen fysiek ter inzage op het stadsloket Zuidoost aan het Anton de Komplein 150 te Amsterdam. Om de stukken in te zien dient een afspraak gemaakt te worden via het telefoonnummer 14 020. Lees meer op de projectwebsite van Reigersbos: www.amsterdam.nl/reigersbos.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan kun je contact opnemen via onderstaande gegevens, met projectmanager Oskar van Maurik via o.van.maurik@amsterdam.nl of een mail sturen naar reigersbos@amsterdam.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *