Kick-off Digitaliseringsoffensief en groeiborrel. Schrijf je nu in!

MKB ondernemers opgelet! Meld je nú aan: op donderdag 16 september vindt in de Johan Cruijff Arena de kick-off plaats van het Digitaliseringsoffensief.

Om 15:30 uur start het programma met presentaties over digitaliseringskansen, informatiemarkten en workshops. Het Digitaliseringsoffensief is gericht op het digitaler maken van je bedrijf. Benut ook de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers.

In het avondprogramma zal de Wethouder van Economische Zaken van Amsterdam, Victor Everhardt, het officiële startsein van het Digitaliseringsoffensief geven, waarna bekend wordt gemaakt wie het Product van de Maand heeft gewonnen! De dag eindigt met een netwerkborrel.

Aanmeldlink
Via deze link kun je je aanmelden en het volledige programma zien.

Het Digitaliseringsoffensief is een initiatief van HvA, MKB-Amsterdam en Ready to Scale en wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Amsterdam.