Transformatie Amsterdamse Poort

De Poort is in transformatie; het gebied verandert van winkelcentrum naar stadshart van Zuidoost. Als je recent in de Poort bent geweest heb je waarschijnlijk al wat veranderingen gezien. In de eerste fase van de ontwikkeling is De Poort t/m 2025 samen met de Gemeente Amsterdam en andere ontwikkelaars aan het (ver)bouwen. Zo maken ze van de Amsterdamse Poort een plek die wonen, werken, socializen, kunst en cultuur integreert.Via een speciale Bouwapp kun je alle ontwikkelingen op de voet volgen.

Kijk op www.bouwenaandepoort.nl of download de app en zoek op locatie Amsterdamse Poort. Het bijgevoegde beeld laat de toekomstige gevels zien van de straat waar nu Holland & Barrett, TK Maxx en Blokker zitten. In de komende jaren worden de gevels onder handen genomen en wordt gewerkt aan de balkons.