Innovatieve huisartsen gezocht voor Amstel III

Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost en Diemen (GAZO) en Amsterdam UMC starten dit najaar met de Huisartsenpraktijk van de Toekomst, een praktijk waar innovatie, ondernemerschap en onderzoek bij elkaar komen. 

Hiervoor zoeken ze twee huisartsen met een innovatieve geest die zich samen met hen in dit avontuur willen storten voor 3-4 dagen per week. De één bijt zich vast in kansen voor succes en de ander onderzoekt dit succes. Oftewel een ondernemer en een academicus, maar beiden gedreven om de zorg te verbeteren op een vernieuwende manier. Iets voor jou? Bekijk de volledige vacature op de website van GAZO.

One thought on “Innovatieve huisartsen gezocht voor Amstel III”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *