Act of Change laat jongeren tot bloei komen

In de meivakantie, van 5 tot en met 8 mei, organiseert Students Moving Forward voor de vijfde keer het training- en coachingsprogramma Act of Change in Amsterdam Zuidoost. Studenten en young professionals worden een half jaar begeleid. 

De focus ligt dan op het vergroten van zelfkennis, persoonlijke effectiviteit en leren zij persoonlijke doelen te bepalen. Ook bepalen zij hun strategie om deze doelen te realiseren. Het programma is een verademing, omdat er van en met elkaar wordt geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en er wordt samen veel lol beleefd.

 Act of Change 

Students Moving Forward organiseert sinds 2014 het training- en coachingsprogramma Act of Change. Tot nu toe voelden ruim 70 studenten en young professionals, met een diverse culturele achtergrond, zich thuis. Zij krijgen trainingen en een heleboel gave activiteiten aangeboden. 

Het programma begint met vier onvergetelijke trainingsdagen, met overnachtingen, in Limmen. In de ochtend volgen zij een training NLP, een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie, voor jongeren. In de avond is er ruimte voor lol en tijd om te chillen. 

Focus houden

Act of Change geeft deelnemers de mogelijkheid op een laagdrempelige manier stil te staan bij thema’s als focus houden, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, motivatie vergroten en omgaan met tegenslagen. Deelnemers bloeien vaak op en verbeteren de schoolresultaten. De organisatie hoort vaak jaren later nog steeds van ouders hoe waardevol het programma is geweest voor zijn/haar dochter. Hieruit blijkt dat Act of Change een investering is voor de korte en lange termijn. 

Act of Change is voor diegenen die een doel hebben waarvoor ze echt gedreven zijn en willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over de programma en de organisatie, klik hier,