‘Zo! Zijn Wij’

‘ZO! Zijn Wij’ brengt de mensen in Amsterdam Zuidoost in beeld. Het is een project van Jonge Reporters en Going Social in samenwerking met o.a. Zuidoost City. Op internet en op de grote schermen van station Bijlmer, de Amsterdamse Poort en de Buurthuizen publiceert ZO!ZijnWij foto’s met inspirerende quotes van de mensen in het veelzijdige Zuidoost.

Niet alleen bewoners, maar ook forenzen en bezoekers worden in beeld gebracht, met de schoonheid van de Bijlmer van nu op de achtergrond.

Het digitale fotoplatform ZO!ZijnWij is ontstaan uit een idee van internationale studenten van de minor ‘City Marketing in Europe’. ZuidoostPartners gaf studenten van Urban Management HvA (studenten uit Barcelona, Parijs en Amsterdam) de opdracht om een citymarketingproject te bekenken voor en door bewoners van Amsterdam Zuidoost.

Het studententeam Marketing 4 U won met het format: ZO!ZijnWij. Het project werd in 2015/2016 uitgevoerd door de redactie van BIJLMERenZO. Na deze succesvolle pilot is het project in 2017/2018 door Going Social en Jonge Reporters voortgezet. Al meer dan 40 talentvolle jongeren hebben mensen in Amsterdam Zuidoost geportretteerd als fotograaf bij ZO!ZijnWij.

Bekijk alle foto’s van de mensen in Amsterdam Zuidoost op: www.zozijnwij.amsterdam.